yekmive

بذر هویج هیبرید مرسدس تاکی

ویژگی های کاشت بذر هویج هیبرید مرسدس تاکی
بذر هویج را در کنار پشته ها می کارند و عمق کاشت بذر 0.5 تا 1 سانتی متر است . بعد از آن که بذرها سبز و بوته ها 4 برگه شدند تدریجا در 2 تا 3 نوبت آن ها را پراکنده کرده و پس از پراکنده کردن باید مزرعه را بلافاصله آبیاری نمود تا ریشه هایی که اطرافشان خالی شده پوشانده شوند . عمل پراکنده کردن باید تا زمانی صورت بگیرد که فاصله بین بوته ها به 10 تا 15 سانتی متر برسد . مدت فعالیت ریشه در خاک در حدود 6 ماه است و در این مدت مواد غذایی لازم را از خاک جذب و ذخیره می نماید . در تمام این مدت سله شکنی بعد از هر آبیاری ضروری میباشد .
برداشت .
هویج های مورد استفاده برای فرآوری را برای افزایش رنگ و ماده خشک در زمان بلوغ ، به مدت بیشتری روی زمین باقی می گذارند .
شرایط انبار داری
هویج را می توان در دمای 0 تا 1 درجه سانتی گراد با رطوبت نسبی 93 تا 98 درصد به مدت پنج ماه نگهداری کرد . چنانچه اندام هوایی از ریشه جدا گردد . جهت انبار داری بهتر است ، زیرا آب و مواد غذایی در طول انبارداری از ریشه به قسمت هوایی گیاه منتقل شده است .



برای خرید و ثبت سفارش خود با شماره درج شده تماس حاصل فرمائید .
ارسال پیش فاکتور قبل خرید
فروش و عرضه
قیمت مناسب
ثبت آگهی در اردبیل

آگهی فروش بذر هویج هیبرید مرسدس تاکی در پارس آباد در اردبیل
برای خرید بذر هویج هیبرید تماس بگیرید.

برای پیدا کردن ما << بذر هویج یک میوه >> را در گوگل جستجو کنید.
لطفا در هنگام تماس بگویید که
"آگهی تون رو توی ( یک میوه) دیدم"
توجه : شماره تماس آگهی دهنده در سمت چپ بالای صفحه دکمه مشاهده اطلاعات تماس می باشد
camera_alt 1 / 1
بذر هویج هیبرید مرسدس تاکی در پارس آباد در گروه خرید و فروش بذر هویج در یکمیوه -عکس1
بذر کشاورزی

آگهی های مشابه بذر هویج هیبرید مرسدس تاکی در پارس آباد

مشخصات و شماره تماس آگهی دهنده

userpic

اذر نیکنام

عضو یک میوه از خرداد ۱۴۰۲
مشاهده اطلاعات تماسphone شروع چت chat مشاهده همه آگهی ها person
لطفا معامله خود را فقط به صورت حضوری انجام دهید و پیش از آن هیچ مبلغی را واریز نکنید. یکمیوه هیچ مسئولیت و منفعتی در معامله شما ندارد.
یک میوه را نصب کنید و در بازار خرید و فروش آنلاین محصولات کشاورزی فعال باشید
×