yekmive

آسیاب های چکشی تشکیل شده اند از چکش های ثابت یا نوسان کننده ای که روی محور دواری نصب شده اند و دارای الک نیز می باشند . سرعت چکش ها بین 2500 تا 4000 دور در دقیقه است . الک در پایین ، بالا و دور چکش نصب شده است تا غلات ریز شده از آن عبور نمایند .
بدین ترتیب غلات آن قدر در داخل آسیاب می مانند تا به اندازه کافی خرد شده و بتوانند از سوراخ های الک عبور نمایند چکش ها نباید با الک تماس حاصل نمایند و ریزی مواد آسیاب شده بستگی به اندازه سوراخ های الک و مقدار حرکت مواد آسیاب شده در داخل آسیاب دارد . آسیاب چکشی به خصوص برای آسیاب نمودن مواد به صورت نرم و متوسط قابل استفاده است .

فروش بدون واسطه و ارسال مستقیم از کارگاه
ساخت و فروش دستگاه صنعتی و نیمه صنعتی
گارانتی و خدمات پس از فروش
ثبت آگهی در چهارمحال و بختیاری

آگهی فروش دستگاه آسیاب چکشی در چهارمحال و بختیاری
برای خرید دستگاه آسیاب چکشی تماس بگیرید.

برای پیدا کردن ما << آسیاب یک میوه >> را در گوگل جستجو کنید.
لطفا در هنگام تماس بگویید که
"آگهی تون رو توی ( یک میوه) دیدم"
توجه : شماره تماس آگهی دهنده در سمت چپ بالای صفحه دکمه مشاهده اطلاعات تماس می باشد
camera_alt 1 / 1
فروش دستگاه آسیاب چکشی در گروه خرید و فروش دستگاه آسیاب در یکمیوه -عکس1
تجهیزات کشاورزی

آگهی های مشابه فروش دستگاه آسیاب چکشی

مشخصات و شماره تماس آگهی دهنده

userpic

مهندس رضایی

عضو یک میوه از آبان ۱۴۰۱
مشاهده اطلاعات تماسphone شروع چت chat مشاهده همه آگهی ها person
لطفا معامله خود را فقط به صورت حضوری انجام دهید و پیش از آن هیچ مبلغی را واریز نکنید. یکمیوه هیچ مسئولیت و منفعتی در معامله شما ندارد.
یک میوه را نصب کنید و در بازار خرید و فروش آنلاین محصولات کشاورزی فعال باشید
×