خرید و فروش لبو
خرید و فروش عمده لبو
لبو هم خانواده ی چغندر قند است . اما خواص آن کمی متفاوت تر از چغندر قند می باشد . چغندر قند سفید رنگ است و برای تهیه قند مورد استفاده قرار می گیرد . اما لبو قرمز رنگ است و طعمی بی نظیر دارد و در انواع دسر ها و غذاها می توان از آن بهره گرفت . ترشی لبو نیز طرفداران خاص خود را دارد . البته در هنگام پختن لبو برای شیرین تر شدن طعم آن مقداری شکر به آن می افزایند. و در فصل سرد بسیار مورد استفاده قرار می گیرد .
فواید لبو
مطالعات اخیر نشان داده است که لبوو بالاخص آب لبو در کاهش فشار خون بسیار موثر عمل می کند و می تواند بیماری های قلبی عروقی را بهبود ببخشد . از دیگر فواید این محصول می توان به بهبود دیابت ,بهبود گوارش و دفع ,کاهش التهابات, بهبود سوخت و ساز و عملکرد ورزشکاران,کاهش وزن و جلوگیری از انواع سرطان و... اشاره نمود .همچنین این محصول سرشار از پتاسیم و دیگر مواد معدنی است و دارای مقادیر زیادی ویتامین C می باشد . به علاوه موجب تقویت کبد و کاهش کلسترول خون نیز می گردد .
مصارف لبو
برای کشت این محصول دو سال زمان مورد نیاز است. به غیر از خود لبو , برگ های چغندر لبویی نیز می تواند مورد استفاده قرار بگیرد . برگ های آن به عنوان سبزیجات استفاده می شود و گاهی اوقات برگ های تازه ی آن را به عنوان اسفناج استفاده می کنند . برگ ها و حتی ریشه ی لبو خاصیت دارویی دارد و می تواند مورد استفاده ی بیماری های عفونی و انواع تومورها قرار بگیرد . لبو مصارف دیگری نیز دارد . از رنگ قرمز ریشه ی لبو برای رنگ کردن مواد غذایی نیز استفاده می کنند و از آن رنگ خوراکی تهیه می کنند . این محصول در مناطق معتدل گرمسیری به راحتی قابل کشت خواهد بود .
نحوه نگهداری لبو
پس از برداشت این محصول میتوان آن را بیشتر از 6 ماه در هوای خنک، تهویه مطلوب و بدون برگ نگهداری نمود . مناسب ترین دما برای نگهداری چغندر لبویی از 0 تا 4 درجه سانتی گراد است و رطوبت مورد نیاز آن رطوبت نسبی 90 تا 95 درصد می باشد. چغندرها در انواع و اندازه های متفاوت تولید می شود و طریقه ی نگهداری هرکدام متفاوت است .
چغندر های صنعتی را می جوشانند و پس از پوست گیری سرکه را به آن می افزایند و چغندرهای کوچک را ورقه ورقه می کنند و مدت زمان بیشتری آن را نگهداری می کنند. بسیاری از افراد از خشک شده ی این محصول نیز استفاده می کنند. حتی خشک شده ی لبو به کشورهای دیگر صادر می شود.
طعمی بی نظیر
خشک شده ی لبو از طعمی خوشمزه بهره می برد و خواهان بسیاری دارد . خرید و فروش لبو به صورت عمده به صرفه تر است و اگر از سر زمین کشاورزی خریداری شود قیمت تمام شده بسیار پایین تر می شود . قیمت واقعی این محصول را کشاورز و باغدارلبو تعیین می کند. زیرا فقط او از هزینه های کاشت و رشد و برداشت این محصول آگاه است و میتواند قیمتی مناسب برای آن را تخمین بزند. این محصول اغلب در فصول سرد سال در بازار میوه و تره بار یافت می شود و یکی از خوراکی های جدایی ناپذیر شب یلدا می باشد .
صادرات لبو
همانطور که اشاره شد از برگ و ریشه ی لبو هم استفاده می شود . پس این محصول مصارف زیادی دارد . این محصول با کیفیت بسیار بالا در کشور تولید می شود . به همین علت انواع با کیفیت آن به خارج از کشور نیز صادر می گردد . در واقع پس از برداشت لبو نمونه های ایده آل با اندازه های مناسب این محصول در کارگاهی جداسازی می شود و پس از گرفتن خاک آن ها در بسته ها و جعبه هایی مناسب قرار داده می شود و برای ارسال به کشور مورد نظر مهیا می گردد . همچنین درصادرات این محصول باید دقت کافی را داشته باشیم تا بتوانیم مشتریان خود را حفظ نماییم . زیرا صادرات این محصول از سود آوری خوبی برخوردار می باشد .
سخن پایانی
امروزه سایت های بسیاری برای ارائه و خرید و فروش محصولات کشاورزی طراحی شده است و در اختیار مشتریان قرار گرفته است. توسط این سایت ها می توان با قیمتی بسیار مناسب محصول مورد نظر خود را تهیه نمود . لبو هم جزو محصولاتی است که توسط سایت های اینترنتی به مشتریان ارائه داده می شود و با قیمتی مناسب خرید و فروش می گردد . این سایت ها به افراد کمک می کند که محصولات را با قیمتی واقعی و مناسب خریداری کنند و از دخالت دلالان در خرید و فروش جلوگیری می کند .