در گلخانه ها به دلیل اینکه گلدان ها و سینی ها چند بار مصرف هستند به ضد عفونی نیاز دارند . باقی ماندن پاتوژن ها در گلدان ها و سینی های کاشت یکی از دلایل انتقال بیماری است . در این قسمت نیز می توان از اگروسیب _ پراستیک اسید 15 درصد کشاورزی استفاده کرد .
به دلیل وجود رطوبت در گلخانه پلاستیک های سقف و دیواره گلخانه دچار جلبک می شوند . جلبک ها محلی برای زندگی و گسترش باکتری ها و قارچ ها هستند . بنابراین ممکن است آلودگی از پلاستیک ها به گیاهان منتقل شود . علاوه بر آن از اجتماع باکتری ها و ویروس ها و میکروب ها ، بیو فیلم تولید می شود . اگروسیب کشاورزی _ پراستیک اسید 15 درصد در گلخانه از طریق حذف جلبک و بیو فیلم می توان به سالم سازی گلخانه کمک کرد .
جلبک ها در تانکر های ذخیره آب رشد می کنند و بیماری را به گیاهان منتقل می کنند . در نتیجه برای جلوگیری از انتقال قارچ و باکتری به گیاهان ابتدا باید ضد عفونی تانکرهای آب و جلبک زدایی انجام شود .
جهت مشاوره رایگان با کارشناسان آرال شیمی در ارتباط باشید .
ثبت آگهی در گلستان
آگهی فروش ضد عفونی سینی کاشت در گرگان در گلستان
برای خرید گلدان تماس بگیرید. با تشکر از سایت یک میوه
لطفا در هنگام تماس بگویید که
"آگهی تون رو توی ( یک میوه) دیدم"
توجه : شماره تماس آگهی دهنده در سمت چپ بالای صفحه دکمه مشاهده اطلاعات تماس می باشد
آگهی های مشابه فروش ضد عفونی سینی کاشت در گرگان
یک میوه را نصب کنید و در بازار خرید و فروش آنلاین محصولات کشاورزی فعال باشید
لطفا معامله خود را فقط به صورت حضوری انجام دهید و پیش از آن هیچ مبلغی را واریز نکنید.
live_helpراهنمای خرید و معامله امن
